Španski "As"

Gvardiola juri Iska, Јuventus Pogbu

  • 18.12.2018. 15:44

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izrazio je veliku želju da u svojim redovima vidi fudbalera Reala Iska, a dvije strane su ostvarile kontakt, prenosi španski As, dok italijanski mediji prenose da se Јuventus sastao sa fudbalskim agentom Rajolom u dogovoru oko Pola Pogbe.

Isko bi u Mančester mogao da dođe vjerovatno u ljetnjem prelaznom roku, pošto je teško da će se Real odreći fudbalera takvog kvaliteta na polusezoni, navodi As.

Menadžer Sitija Pep Gvardiola nekoliko puta je hvalio partije koje je Isko pružao u dresu Reala, a prema navodima dvije strane su ostvarile prve kontakte.

Čelnici Јuventusa sastali su se sa popularnim fudbalskim agentom Minom Rajolom kako bi pričali o obnavljanju ugovora Mojsa Kina, ali i radi dogovaranja uslova povratka Pola Pogbe u redove "stare dame".

Pogba se sve češće nalazi na udaru kritika kako ostrvskih medija, tako i trenera Јunajteda Morinja, pa bi Francuz već u Јanuaru mogao da se vrati u Јuventus, ali taj transfer dodatno komlikuje Morinjov status u Mančesteru, pošto se zbog veoma loših partija Portugalac nalazi pred otkazom.

U ostalim glasinama vezanim za prelazni rok, Barselona je zbog povrede Tomasa Vermalena i Umtitija primorana na potragu za novim defanzivcem, a jedna od opcija mogla bi biti i Antonio Rudiger, koji još uvek nije pričao sa Čelsijem o produžetku ugovora.

Тагови: