Grom iz vedra neba: Vaso Bakočević najavio borbu sa Nurmagomedovim!

13:26, 27.01.2021.
Izvor: objektiv.rs
Regionalna MMA zvijezda Vaso Bakočević dobio je ponudu “Eagle Fighting Championshipa” (EFC) čiji je vlasnik UFC šampion Habib Nurmagomedov.

Crnogorski borac je u razgovoru za Meridian TV istakao da je spreman za meč u ovoj organizaciji i zatražio je borbu protiv nove dagestanske zvijeri u najavi – Usmana Nurmegomedova.

“Kontaktirali su me. Odmah sam dao zeleno svjetlo i ako se dogovorimo, zanima me meč sa Usmanom Nurmagomedovim. Ima skor 12-0, potpisao je za Belator, radi borbe do 70 kilograma, rado bih se borio sa njim”, poručio je Bakočević.

Usman je momak kog smatraju za napredniju verziju Habiba. Pored izuzetne borbe na podu posjeduje i nevjerovatne udaračke mogućnosti.

“Sve ih je završio. Apsolutni je ubica. Specijalista je za muaj-taj i Habibov je rođak, ako me razumijete? Ako imate imalo Habibove krvi, znate dobro da rvete”, rekao je menadžer Ali Abdelaziz i dodao je:

“Vjerujte mi da je bolja verzija Habiba. Ubica, pravi ubica. Sve ima, udaračku tehniku, “grapling”, “džiu-džicu”, dobro izgleda i kombinacija je Habiba, Džona Džonsa i Izraela Adesanije”, rekao je Abdelaziz.