Zvanično predstavljen

Grizman uzeo dres sa brojem 17

  • 15.07.2019. 08:03

Antoan Grizman je večeras na Kamp nou predstavljen kao novi igrač Barselone.

Njegov omiljeni broj 7 trenutno nosi Filipe Kutinjo, te je večeras konačno i riješena dilema koji će broj Grizman zadužiti u Barsi.

"Zajedno sa porodicom sam nakon glasanja odlučio da uzmem broj 17", poručio je Grizman.

Franuz je prošlog ljeta trebao doći u Barselonu, ali je u posljednji trenutak odlučio ipak produžiti ugovor s Atletikom. Kako kaže, to nije uradio iz nepoštovanja prema Barsi.

"U prošlosti sam uradio neke loše stvari, ali ne žalim zbog toga. Jednostavno, tako sam se osjećao tada. Nisam sjedio na dvije stolice i poigravao se emocijama navijača. Nemam potrebe tražiti oproštaj od navijača Barselone jer ću im pokazati na terenu da želim nositi ovaj dres", rekao je Grizman.

Razlog za dolazak u Barsu je veoma jednostavan - borba za trofeje i Lionel Mesi.

"Želim postati još bolji igrač, biti član startne postave i osvajati trofeje. Najviše me raduje što ću dijeliti svlačionicu sa Mesijem jer je on najbolji na svijetu. Za moju djecu on je legenda i oni se najviše raduju što ću igrati sa Mesijem", poručio je Grizman.

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.