Valensiji bod protiv očajne Barse!

Golman klečao pred Mesijem, Argentinac izjednačio rekord Pelea

  • 19.12.2020. 19:18

Ne ide ove sezone Barseloni, neće ni krenuti kako stvari stoje još neko vrijeme, jer ovaj tim ne djeluje kadar da se pobije za titulu, čak je i za Evropu diskutabilan. To je danas Kumanova Barselona.

Katalonci su odigrali samo 2:2 sa Valensijom na svom terenu, primili su gol u 69. minutu, poslije toga nisu našli odgovor, pa su "slijepi miševi" posljednji u nizu timova koji su uspjeli da ostanu neporaženi protiv nekada moćnih Mesija i družine.

Veliki Mesi ne može da bude zadovoljan uprkos činjenici da je na ovoj utakmici izjednačio svjetski rekord legendarnog Pelea po broju golova za isti klub.

As Barse upisao je 643. pogodak za Katalonce, u tom trenutku za 1:1 pošto se ispravio nakon promašenog penala.

Zanimljiv momenat desio se neporedno prije nego što je Mesi izveo kazneni udarac, i to u režiji golmana gostiju Domeneka, koji je kleknuo pred "fudbalskim bogom", da li zbog toga što je time htio da mu se pokloni, ili je u pitanju čista psihološka igra, tek uspio je Domenek da dekoncentriše Argentinca i pogodio stranu gdje će ovaj da šutira.

Ipak, njegovi saigrači nisu bili na istom nivou, nisu na najbolji način riješili gužvu poslije penala, te je Mesi u drugoj šansi, glavom, pogodio za egal i svoj istorijski egal sa Peleom.

Za goste je od starta igrao i srpski fudbaler Uroš Račić, obavio je solidno svoj dio posla, imao je i jedan opasan momenat kada je pao preko reklama i prevrnuo se u želji da stigne loptu. Malo se ugruvao, zaradio udarac u koljeno, ali je sve bilo u redu sa njim, pa je nastavio meč.

Inače, gosti su poveli preko Diakabija poslije amaterske intervencije odbrane Barse kod kornera Valensije, ostao je sam kao duh pred golom, a preokret domaćem timu, poslije gola Mesija, donio je Arauho.

Međutim, ni to nije bilo dovoljno za pobjedu, jer je Gomez na drugoj strani iskoristio još jednu nonšalantnu reakciju odbrane Barse, i savladao i danas vrlo uposlenog Ter Štegena.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.