Mundijal 2018

Golčina Krosa za pobjedu Njemačke u nadoknadi vremena!

  • 23.06.2018. 22:03

Reprezentacija Njemačke pobjedila je Švedsku sa 2:1 u drugom kolu Grupe F Svetskog prvenstva u Rusiji.

Kros je postigao pobjednički gol u posljednjim sekundama utakmice.

Sa igračem manje svjetski šampion je došao do pobjede u sudijskoj nadoknadi. Toni Kros je sjajno šutirao u 95. minuti i donio svom timu trijumf 2:1, te krunisao veliku terensku inicijativu koju su “panceri” imali tokom meča.

Njemačka je silovito krenula, tako da je u prvih 10 minuta imala čak 112 dodavanja u odnosu na sedam Šveđana. Prvi je zaprijetio Rojs,a odmah nakon njega pokušao je i Dreklser.

Šveđani su se zatim oslobodili pritiska i odmah stvorili veliku šansu. Berg  je izašao sam pred golmana, a udarac je zaustavio Manuel Nojer.

Pritisak Njemačke nije donio pravi rezultat jer nisu imali rješanja u završnici akcije. Njihovu grešku u 32. minuti su Šveđani iskoristili. Kros je pogrešno dodao loptu, a Berg i Kalson su sjajno proigrali Toivonena koji lobuje Nojera za slavlje “vikinga”.

Ekipa Jokaima Leva je mogla da doživi nokaut u finišu prvog dijela ali se prvo spetljao Klason da bi potom Nojer još jednom sjajno intervenisao i spasio gol.

Selektor „pancera„ uvodi u igru Marija Gomesa, koji donosi živost u igri. Verner je ubacio a Rojs iskoristio dobru loptu u 48 . minuti da izjednači. To donosi još veći pritisak Njemačke. Pokušao je Kros, dva puta zatim i Gomes koji je promašio sa gotovo pet metara, a zatim je i Ektor bio u dobroj šansi. Udarce Nijemaca zaustavljao je odlično Olsen.

 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.