Fudbaler Crvene zvezde

Gobeljić: Vjerujem u duplu krunu

  • 24.02.2020. 22:00

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić, strijelac efektnog gola u pobjedi protiv Vojvodine 2:0, izjavio je da je svakim danom sve srećniji u klubu i da vjeruje u osvajanje duple krune.

"Svaki gol u Crvenoj zvezdi mi mnogo znači, a posebno kada su ovako efektni. Nadam se da će ih biti još više. Možda jedan od najljepših u mojom karijeri u crveno-bijelom dresu, tu je i gol u Kruševcu iz prošle sezone koji je takođe sjajan. Proslavio sam pogodak sa Radonjićem. Vidio sam da je tu ispred sjevera, pa sam mu rekao da ću doći do njega ako postignem gol", rekao je Gobeljić za klupski sajt.

Gobeljić je došao do kote od 98 odigranih utakmica u crveno-bijelom dresu, a mogao bi vrlo brzo da uđe i u "klub 100".

"Sjajan podatak. Skoro tri godine sam u klubu, osjećam se predivno i svakim danom sam sve srećniji. Nadam se da neću stati na tom broju i da ću još dugo biti Zvezdin vojnik. Međutim, bitan mi je i učinak cijelog tima, jer smo mi prije svega jedna velika porodica. Moramo biti maksimalno fokusirani iako imamo sada malo veću bodovnu prednost, gledamo samo sebe da u svakoj utakmici budemo još efikasniji jer samo tako možemo mnogo. Vjerujem da ćemo se na kraju sa našim navijačima radovati duploj kruni", poručio je reprezentativac Srbije.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!