Gnabri i Leva odveli Bajern u finale Lige šampiona

  • 19.08.2020. 22:53

Bajern iz Minhena boriće se u finalu Lige šampiona za najvrijedniji trofej u svijetu fudbala, pošto je u polufinalu savladao Lion 3:0.

Pokazao je tim iz Minhena da igra nevjerovatan fudbal. Istina, imao je i klub iz Francuske nekoliko sjajnih prilika, ali ovo što Bavarci igraju je nevjerovatno.

Ovo je izabranicima Hansija Flika bio 10. meč u elitnom takmičenju i ekipa sa "Alijanc Arene" je u svakom izašao kao pobjednik. Takve brojke vac teraju da stavite prst na čelo i zapitate se da li iko može da zaustavi mašineriju iz Minhena.

U nedjelju od 21 sat će to probati da uradi PSŽ koji igra svoje prvo finale u istoriji. Šampion Njemačke ima mnogo više iskustva u mečevima za titulu, ali i "sveci" su pokazali da je možda ovo ta godina kada će se osvojiti popularni "ušati" pehar.

Dva gola za Bajern na ovoj utakmici postigao je Serž Gnabri. Prvi je bio sjajan. Tukao je sa 16 metara i pogodio rašlje gola koji je čuvao Lopez, dok je kod drugog odlično ispratio akciju i poslije odbijene lopte ubacio je u praznu mrežu iz neposredne blizine.

Treći pogodak bio je djelo fenomenalnog Roberta Levandovnskog. Nestvarnom Poljaku je ovo bio 15 gol na devetom meču u elitnom takmičenju i zanimljivo je to da je na svakoj od tih utakmica postigao barem po gol.

Imao je Lion dvije kolosalne šanse pri rezultatu 0:0, ali Depaj i Ekambi na žalost navijača člana Lige 1 nisu bili precizni. Kada se takve prilike ne iskoriste ekipa kakva je Bajerna to kazni.

Drugo poluvrijeme bilo je sa manje sadržaja. Bajern nije imao neke izgledne prilike, dok je opet Ekambi propustio jednu veliku da Lion smanji rezultat. Tada je Nojer pokazao zašto je i dalje jedan od najboljih golmana na svijetu.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)