Iskoristili pauzu na najbolji mogući način

Fudbaleri Borca u Sloveniji bruse formu

14:44, 17.10.2019.
Izvor: ATV
Fudbaleri Borca od nedelje (13. oktobra 2019) su u Sloveniji na mini pripremama u Termama Čatež. Igrači su se nakon pauze koju su dobili od stručnog štaba vratili željni fudbala što svakodnevno i pokazuju na treninzima.

Trener Krunić i njegov stručni štab nemaju zamjerke na rad i zalaganje momaka. U kombinaciji su svi igrači osim trojke: Subić, Čomor i Jakupović koji su povrijeđeni.

"Prezadovoljan sam. Momci odlično rade, a imamo zaista vrhunske uslove, ovdje. Atmosfera je odlična. U Termama smo da se dodatno uigramo, da unapredimo neke taktičke finese, a prije svega da dodatno podignemo fizičku spremu", rekao je Branislav Krunić, trener "crveno–plavih".

Borčeva ekspedicija direktno iz Slovenije, u petak putuje u Ugljevik na megdan Zvijezdi 09. Utakmica protiv posljednjeplasirane ekipe u Premijer ligi BiH igra se u okviru 13. kola šampionata. 

Da podsjetimo, Borac je 2. oktobra u susretu 1/8 finala Kupa BiH, istog rivala u gostima ubjedljivo pobjedio sa 6:0.

"Što se tiče sljedeće utakmice, koncentrisani smo isključivo na nas same. Želimo nastavak serije pobjeda. U dobroj smo formi, zato smo i došli ovdje. Fokusirani smo samo na duel protiv Zvijezde, koju uprkos njihovim problemima maksimalno respektujemo. Rival je u teškoj situaciji i mi to moramo iskoristiti na najbolji mogući način. Imaju i novog trenera, koji sigurno nije imao dovoljno vremena da implementira svoju filozofiju. Ona utakmica u Kupu BiH nema veze sa ovom, rival će biti jači i motivisaniji, a i dolazak novog trenera uvijek je pozitivan šok za ekipu. Međutim, kao što sam rekao, nas u toj utakmici zanimaju samo tri boda", kategoričan je Krunić.

Utakmica Zvijezda 09 – Borac igra se u subotu u Ugljeviku. Početak je u 15.00 časova.