Fudbaleri Borca otputovali u Staru Pazovu

  • 26.07.2020. 19:57

Fudbaleri banjalučkog Borca doputovali su u Beograd, a potom su produžili do trening centra reprezetnacije Srbije u Staroj Pazovi, u kojem će se pripremati za utakmicu sa Crvenom zvezdom koja je zakazana za utorak u 19. časova na stadionu Rajko Mitić.

Dvoboj sa šampionom Srbije, ekipi Borca poslužiće kao generalna proba za početak nove sezone. 

"Mi ćemo u Beogradu pokušati, na svoj način, parirati Crvenoj zvezdi. Očekujem od svojih igrača da budu u punom angažmanu, i taktički, i tehnički, kako bi bili težak protivnik Zvezdi", rekao je Vlado Jagodić, šef stručnog štaba FK Borac.

Dan pred odlazak u Beograd, crveno plavi ugostili su prijedorski Rudar, a utakmica na Gradskom stadionu u Banjaluci, završena je pobjedom fudbalera Borca rezultatom 4:3. Bojan Marković dva puta je tresao mrežu Rudara, dok su se u "Borčevu" listu strijelaca još upisali Stojan Vranješ i Goran Zakarić. 

Na drugoj strani, za Rudar su pogađali Jakupović, Kulenović i Jaćimović. Vlado Jagodić, trener fudbalera Borca, isprobao je praktično svoja dva tima, koja su dobila po poluvrijeme na terenu.

"Čestitam Rudaru na dobroj utakmici. Željeli smo da svi igrači osjete Gradski stadion. Trka je bila u redu, zalaganjem sam također zadovoljan, ali smo pravili katastrofalne individualne greške. Ne umanjujem zalaganje i htjenje protivnika, ali ovo nije naša prava slika", istakao je Vlado Jagodić, šef stručnog štaba FK Borac.

Na "generalku" sa Crvenom zvezdom, Jagodić je poveo 25 fudbalera, a među njima je i Jovo Lukić, kojeg je stručni štab, iz predostrožnosti, poštedio utakmice sa Rudarom. U Staroj Pazovi, fudbaleri Borca boraviće do srijede uz pun obim treninga, dok ih prva takmičarska utakmica, na startu Premijer lige BiH, očekuje u subotu 1. avgusta, protiv ekipe Mladost Doboj Kakanj.