Premijer liga BiH

Fudbaleri Borca očekuju pobjedu protiv Veleža

  • 27.09.2019. 19:46

Problem neefikasnosti i dalje stoji nad fudbalerima Borca koji pred utakmicu sa Veležom uvjeravaju da bi samo osvajanje tri boda u tom meču bio uspjeh za crveno plave.

Banjalučani su u posljednje tri utakmice osvojili samo bod, za razliku od rivala koji je podigao formu i ostvario dva trijumfa i remi. Borac na svom stadionu ne ostavlja prostor za kalukacije pa se pobjeda postavlja kao jedina opcija.  

"Ako budemo imali isti pristup kao protiv Sarajeva vjerujem da možemo do pobjede koja nam je prijeko potrebna. Evidentno je da će Velež igrati na kontre, jer ne može da uspostavi inicijativu na našem stadionu. Moraćemo da korisitimo ukazane prilike, ali isto tako da budemo oprezni pošto će oni imati prostora za brzu tranziciju", rekao je trener Borca Branislav Krunić. 

Trener Veleža Feđa Dudić zbog iscrpljenosti je primljen u bolnici i još uvijek nije poznato da li će doputovati u Banjaluku. U utakmicama Borca i Veleža, gost nijednom nije slavio otkako se igra Premijer liga BiH. U Borcu se nadaju da će zadržati pozitivan bilans na svom terenu.

"Izašli su iz krize, značila im je pobjeda protiv Zvijezde 09 i sada djeluju dosta bolje. Pobjegli su iz donjeg dijela tabele. Velež je nezgodan protivnik, imaju veliku podršku navijača što smo vidjeli i u posljednjem susretu protiv ekipe Tuzla siti. Najopasniji igrači su im napadači Brandao i Nusmir Fajić, obratićemo pažnju na njih. Nama odgovara samo pobjeda i učinićemo sve da dođemo do tri boda", dodao je Krunić.

Borac i Velež igraju u nedjelju u 17 časova. Sutra će gradski derbi odigrati Zvijezda 09 i Radnik. Ta utakmice je na rasporedu u 16 časova. Zvijezda nakon deset kola ne zna za trijumf koji je neophodan ovoj ekipi kako bi uhvatila priključak u borbi za opstanak, dok sa druge strane Radnik djeluje mnogo bolje nego na startu sezone.  

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.