Osijek ga izbacio iz ekipe

Fudbaler se pijan zabio u benzinsku pumpu jer nije dobio čokoladicu

  • 02.03.2019. 11:57

Ekipa Osijeka odlučila je izbacili mladog reprezentativca Hrvatske Petra Bočkaja iz kluba nakon što se ovaj igrač u vidno pijanom stanju zabio u benzinsku pumpu.

Bočkaj je jedan od najbolji igrača Osijeka i jedan od najtalentovanijih hrvatskih igrača, ali zbog svog ponašanja ozbiljno je ugrozio svoju karijeru i pitanje je kakva ga budućnost nakon novog incidenta očekuje.

"Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod uticajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne povrede, bježeći pri tome s mjesta nesreće - zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg Kluba. Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima. Razlog izbacivanja je uzastopno kršenje profesionalnog ugovora", naveli su iz Osijeka.

Prema riječima svjedoka koji su se zatekli na pumpi, Bočkaj se namjerno zabio u trgovinu koja se nalazi u sklopu objekta jer navodno nije mogao dočekati smjenu radnika kako bi kupio čokoladicu. 

Petar Bočkaj karijeru je počeo u omladinskim selekcijama Dinama, nakon čega je prešao u NK Maksimir. Uslijedio je transfer u Inter iz Zaprešića, a nakon toga u Lokomotivu iz koje je stigao u Osijek.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.