Mundijal u Rusiji

Reprezentacija Srbije doputovala u Svetlogorsk

  • 11.06.2018. 16:11

Reprezentacija Srbije doputovala je u Svetlogorsk, bazu tokom Svjetskog prvenstva koja se nalazi u blizini Kalinjingrada.

Veliki broj srpskih i domaćih novinara sačekao je “orlove”, ali bilo je tu i običnog naroda, navijača koji su iskoristili priliku da izbliza vide igrače za koje su možda nekada i navijali dok su bili u ruskoj ligi. 

Zanimljivo je da domaćin igračima nije ponudio so i pogaču, a jesu na primjer Portugalcima. Jedino ako to nisu učinili u foajeu hotela, gdje novinarima nije bio dozvoljen pristup.

“Crvene” su do hotela dopratile jake policijske snage, što je uobičajeno za ovakve situacije, a igrači solidno raspoloženi odmah su otišli su svoje sobe. 

Posljednji iz autobusa je izašao Branislav Ivanović, ali je dobio aplauz. “Dobrodošao kući”, dobacivali su navijači, dok se Bane konačno blago nasmiješio i odpozdravio im.

Reprezentacija Srbije zaslužuje podršku i to nije sporno, ali gotovo je nemoguće neprimjetiti da Ivanovićevo raspoloženje nije na visokom nivou. 

Ok, nije ovde došao da nas zabavlja, međutim, bode oči slika iz aviona, koja je objavljena na Instagram profil FSS, i na kojoj su svi fudbaleri, izuzev jednog. A, vi potražite koga nema. 

Reprezentativci imaju odmor, a potom u 18 sati (u Svetlogosrku je isto vrijeme kao i u Srbiji) prvi trening u Srbiji, koji će trajati sat vremena i biće otvoren za javnost.