Promjena u stručnom štabu

Branislav Krunić preuzeo Krupu

20:21, 11.06.2018.
Thumbnail
Branislav Krunić je novi trener Krupe. Na klupi je naslijedio Slobodana Starčevića i sada ga očekuje veliki posao u ovom premijerligašu.

Naredne sezone Krupa će izgledati potpuno drugačije, pošto se očekuje dolazak igrača za ojačavanje svih linija. Glavni cilj biće opstanak u Premijer ligi i afirmacija mladih igrača. Krunić je uspješno završio posao u Željezničar sport timu i ističe da je spreman za novi izazov.

"Nadam se da ćemo uspjeti da napravimo dobru saradnju i da ćemo sprovesti planove. Nadam se da ćemo to uraditi na najbolji način", rekao je Krunić.

Kruniću je ostao završni diplomski ispit za profi licencu kako bi mogao da vodi ekipu u Premijer ligi. Sa Krunićem bi u Krupu mogli mladi fudbaleri Željezničara Dejan Bosančić i Bojan Marković, ali ovi transferi još nisu dogovoreni.

"Nismo imali puno vremena da pričamo o pojačanjima. Prvo moramo da napravimo analizu kadra, mada sam u saradnji sa ljudima dobio izvještaj sa kojim sam saglasan", rekao je Krunić.

Ekipa će do kraja mjeseca trenirati u Krupi, a zatim se seli na Zlatibor. Tamo će provesti 12 dana i odigrati nekoliko utakmica sa klubovima iz Superlige Srbije.