Jović na udaru javnosti

FSS jasan: Joviću izvini se Tumbakoviću, oglasio se i Lukin otac

  • 18.10.2019. 12:50

Luka Jović u posljednje vrijeme sve je više izložen kritikama javnosti.

Iako se radi o igraču koji igra, ni manje ni više, nego za veliki Real Madrid, mediji su osuli paljbu po Joviću jer je navodno slagao da je povrijeđen kako ne bi igrao za reprezentaciju.

Problemi su nastali nakon što je Jović porukom obavijestio selektora Tumbakovića da je povrijeđen, a onda kroz nekoliko dana zaigrao za Real Madrid. To je teško palo Tumbakoviću i već za sljedeće reprezentativno okupljanje odlučio je ne pozvati mladu zvijezdu, što je odluka koju su mnogi pozdravili stavivši pritom Jovića na stub srama.

Sve to je teško palo i Jovićevom ocu koji je dao svoje viđenje situacije.

"Luka je odmah nakon potpisa za Real igrao za mladu reprezentaciju Srbije, iako je bio povrijeđen. Moj sin voli svoju svoju zemlju i nema potrebe da ga mediji stavljaju na stub srama. Vjerujem da će se nakon razgovora sa selektorom situacija riješiti. Nije Luka prvi koji je otišao zbog povrede, a kasnije zaigrao za klub", rekao je Milan Jović.

Prema pisanju medija, navodno je FSS tražio od Jovića da uputi izvinjenje ekipi i selektoru, nakon čega bi bio vraćen u reprezentaciju.