Ponovo nastupaju

FK Radnik u kvalifikacijama za Ligu Evrope

  • 28.05.2019. 19:50

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine ponovo će da nastupe na evropskoj sceni. Odluka drugopstene komisije za licenciranje Fudbalskog saveza BiH da licencu za nastup u evropskim takmičenjima uskrati sarajveskom Željezničaru, otvarila je semeberskom klubu vrata kvalifikacija za Ligu Evrope. 

Nakon što su dobili zvaničnu potvrdu, čelnici Radnika već su počeli pripreme za svoj drugi izlazak u Evropu. Ne kriju da imaju jednu nedoumicu.

U klupsku kasu sliće se oko pola miliona maraka od UEFE za nastup na startu kvalifacija za Ligu Evrope. U Radniku ne sjede skrštenih ruku pa je ugovor već produžio fudbaler Demir Peco koji će sa saigračima, zbog izlaska na evropsku scenu morati ranije da krene sa pripremama. Trener Mladen Žižović kaže da to neće predstavljati problem i da je sa svojim saradnicima u stručnom štabu već skovao plan, a ne krije zadovoljstvo zbog svega što se desilo u minula dva dana.

Fudbaleri Radnika igrali su u kvalifakacijama za Ligu Evrope, 2016.godine, a tada su na startu eliminisani od bugaraske Beroe.

Тагови: