Premijer liga BiH 

FK Krupa: Predstoji nam grčevita borba za opstanak 

  • 03.12.2018. 19:59

“U moru utakmica nam je falilo malo, ali je uvijek nama falilo. Očigledno je da je do nas”, svjestan je trener Krupe Petar Kurčubić gdje je škripalo u prvom dijelu sezone. Petnaest bodova iz 18 utakmica i posljednje mjesto na tabeli Premijer lige BiH sigurno ne raduje nikoga u klubu.

Odlaskom najefikasnijeg igrača Elvira Koljića svi problemi isplivali su na površinu, kaže Kurčubić. Nismo imali kontinuitet i više nismo ni zaslužili, dodaje terener Krupe. 

"U prvom dijelu sezone smo imali solidne rezulate, u samom početku i jednostavno mislim da je individualni kvalitet Koljića i određeni broj golova koje je on postigao neke stvari gurao pod tepih. Mislim da već od početka mi nismo izgledali kako smo trebali i naši problemi su njegovim odlaskom postali samo dublji," rekao je Kurčubić.

"Počeli smo sezonu malo bolje, imali smo prvih šest sedam kola, bili smo u vrhu tabele. Onda nam se desio odlazak Koljića i povrede par igrača, gdje smo dva mjeseca igrali bez dobrih igrača. Nismo uspjeli imati rezultate, poslednji smo na tabeli i predstoji nam borba za opstanak, rekao je igrač Krupe, Slobodan Milanović.

Krupa je protekle dvije sezone igrala ligu za šampiona, a sada im predstoji grčevita borba kako bi se zadržali u eliti. Zimsku pauzu iskoristiće kako bi doveli nekoliko pojačanja, ali svjesni su u klubu da posao neće biti lak. 

"Sigurno smo u klubu svi svjesni da su nam potrebna pojačanja. Znamo i okvirno na kojim pozicijama. To je jedna ideja, koliko je moguće nju realizovati zavisi od mnogih stvari. Prije svega od ponude igrača na tržištu, mogućnosti kluba i, normalno, interesa igrača da dođu o sredinu koja sada nije primamljiva za dolazak," istakao je Kurčubić. 

Osim borbe za opstanak na proljeće fudbalere Krupe očekuje i borba za trofej u Kupu RS. U polufinalu igraće protiv Ljubića iz Prnjavora. U Krupi se nadaju da ako naprave kvalitetan tim za nastavak sezone mogu i do opstanka, ali i do trofeja u Kupu. 
 

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина