FK Krupa na Zlatiboru: Marić zadovoljan radom igrača, Puzigaća predvodi mladu ekipu

  • 13.07.2020. 19:34

Primarni cilj Krupe u povratničkoj sezoni Premijer lige biće opstanak u ligi. Najiskusniji fudbaler ovog tima Bojan Puzigaća hvali kvalitet lige. Kaže da je bh prvenstvo napredovalo posljednjih godina pa će samim tim biti teško ostati u društvu najboljih. Kao lider, ima zadatak da mladim sa igračima bude primjer i podrška kako bi neki od njih stasali i ostvarili dobre karijere.

- Tu sam za sve saigrače. Moj zadatak je da im pomognem i da im budem podrška na terenu i van njega. Ja sam spona između trenera i igrača. Tu sam da im olakšam rad kao i ono što nas očekuje u Premijer ligi. Nadam se da će ostvariti dobre karijere - rekao je Puzigaća.

Iskusni fudbaler ocijenio je da Premijer liga može da se pohvali kvalitetnijim takmičenjem u odnosu na periodu prije nekoliko godina.

- Poslije pada, liga je krenula uzlaznom putanjom. Klubovi su vratili starije igrače koji su nosioci svojih ekipa. Kvalitet je samim tim veći, mogu slobodno reći da su i finansije bolje - dodao je Puzigaća.

Krupa je na Zlatiboru pobijedila Brodarac 1:0, a u srijedu ima novu provjeru protiv Napretka iz Kruševca. Puzigaća je zadovoljan igrom, ali ne i realizacijom prilika jer smatra da je trijumf mogao biti ubjedljiviji. Trener Zoran Marić hvali pristup svojih izabranika, ponovio je da očekuje pojačanja kako bi klub bio konkurentan u elitnom društvu.

- Nastojimo svi i trudimo se da dovedemo pojačanja prije početka prvenstva. Prelazni rok je dosta duži tako da neće biti smak svijeta iako u tome ne uspijemo. Ulažemo velike napore, vidim ozbiljnost kod ljudi koji vode klub da žele da se adekvatno pojačamo. Siguran sam da ćemo biti mnogo jači nego sada - rekao je Marić.

Krupa na startu Premijer lige ima najteži mogući zadatak jer u goste dolazi aktuelni šampion Sarajevo. Na Zlatiboru će odigrati još četiri utakmice, nakon duela sa Napretkom sastaće se sa Mačvom, Čukaričkim i ponovo sa Brodarcem. 

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана