Svetozar Mijailović

FK Crvena zvezda nudi pomoć napadnutima kod Knina

  • 24.08.2019. 19:46

Fudbalski klub Crvena zvezda je ponudio pomoć posjetiocima lokala kod Knina, koji su napadnuti i povređeni dok su gledali TV-prenos utakmice iz Berna i pozvao vlasti Hrvatske da što prije otkriju i procesuiraju napadače, izjavio je predsjednik Svetozar Mijailović.

"FK Crvena zvezda je duboko razočaran činjenicom da su njegovi navijači u mjestu Uzdolje kod Knina napadnuti dok su pratili meč našeg kluba sa ekipom Jang Bojs. Crvena zvezda je klub koji se uvijek zalagao za fer-plej, a samim tim da svakom navijaču bude dozvoljeno da iskaže svoju navijačku pripadnost. Naš klub ovim putem šalje podršku svim povređenim navijačima i nudi svu neophodnu pomoć, a od nadležnih organa traži da što prije budu otkriveni i procesuirani počinioci ovog kukavičkog napada", navodi se u izjavi Mijailovića.

Gosti kafića koji su u sreijdu uveče gledali TV prenos utakmice Jang Bojs - Crvena zvezda u mjestu Uzdolje blizu Knina napalo je 15 maskiranih osoba, a među napadnutima je bilo žena i djece.
 

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.