Sa velikim optimizmom ulaze u novu godinu

FK Borac priredio koktel za novinare

  • 28.12.2018. 13:19

FK Borac za kraj kalendarske godine upriličio je koktel za novinare u trofejnoj sali Gradskog stadiona. Na taj način htjeli su da se zahvale novinarima na korektnoj saradnji, koju će, kažu nadaju se, da nastave I naredne godine.

Predsjednik kluba Vico Zeljković rekao je da sa velikim optimizmom ulaze u novu godinu.

"Polako dolazimo u fazu da Borac postaje stabilan klub. Ono čime možemo da se pohvalimo je da tekuće obaveze izmirujemo redovno. Planiramo da do kraja januara isplatimo sva dugovanja prema bivšim igračima I trenerima, a najvažnije je da ćemo do Premijer lige uspjeti da odblokiramo račun. Licenca neće biti upitna I dobićemo je već u martu. Rezultat je najvažniji I tu želimo da nastavimo kako smo pičeli I vratimo se u Premijer ligu, što neće biti upitno. I u Kupu BiH imamo velike ambicije”, rekao je Zeljković. 

Trener Darko Vojvodić produžio je ugovor sa crveno-plavima do ljeta 2020. Zeljković kaže da je to velika stvar za klub, jer je Vojvodić taj koji je mnogo uradio za Borac I zajedno sa sportskim direktorom Markom Makismovićem bio uz klub kada niko drugi nije htio da dođe u Borac.

Saradnja sa FK Olimpija se nastavlja, a čelnici dva kluba sastaće se u Ljubljani pred Božić, kako bi se dogovorili oko igrača koji bi mogli da pojačaju redove banjalučana. 

Pripreme za nastavak sezone počinju srednom januara, a 28. crveno-plavi putuju u Antaliju. U februaru ih očekuje prijateljska utakmica sa Olimpijom. 

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина