FK Borac: Povratak Vlade Jagodića

  • 06.03.2020. 19:17

Vlado Jagodić, po peti put, se vratio u kako kaže svoju “drugu kuću”, fudbalski klub Borac. Trener koji se može pohvatili da je sa banjalučkim klubom osvojio premijerligašku titulu prije skoro deset godina nasljedio je Branislava Krunića i do kraja sezone trebalo bi da predvodi “crveno plavi” fudbalski tabor. “Spreman sam da se uhvatim u koštac sa novim izazovom,” poručuje Jagodić koji otkriva šta će prvo pokušati da promijeni u igri. 

Nakon dva uzastopna poraza, fudbalere Borca premijerligaški put vodi u Mostar, na gostovanje Veležu koji je neporažen nakon uvodna dva kola u proljećnom dijelu sezone. Jagodić kaže da očekuje tešku utakmicu, ali je uvjeren u pozitivan rezultat. Ističe da ekipa ima kvalitet da ostvari primarni klupski cilj-izlazak na evropsku scenu, ali da je za tako nešto potreban pun doprinos čitavog tima do kraja sezone.

U ime klupskog rukovdostva, dojučerašnjem trenera Branislavu Kruniću, direktor kluba Dejan Lukendić zahvalio se na svemu što je uradio, a kao razlog trenerske rokade naveo je potrebu za kako je rekao “šok terapijom”. 

Za utakmicu protiv Veleža, Jagodić, neće moći da računa na Vladana Danilovića, zbog žutih kartona i Mladena Lučića, koji je se oporavlja od povrede, a u trenažni proces vratiće se po povratku ekipe iz Mostara. Duel 22. kola Premijer lige BiH izmedju Veleža i Borca, igra se u nedjelju sa početkom u 14 časova 30 minuta.