Nakon eliminacije iz Kupa

FK Borac nastavlja prvoligašku trku

  • 16.11.2018. 20:03

“Ako nosiš dres “Borca”, onda moraš da se boriš na svakoj utakmici, bez obzira na ime protivnika”, još jednom se Darko Vojvodić osvrnuo na eliminaciju iz Kupa Srpske, nakon koje je svoje igrače kaznio treningom poslije  utakmice i timskim sastankom ranom zorom. Poručuje, da nije smak svijeta izgubiti utakmicu, ali da za lošu igru ne smije i dok je on u klubu neće biti opravdanja. 

“Način na koji su oni igrali bio je jako ružan i ne priliči dresu Borca. Moraju da znaju i vi kada idete na posao, idete rano ujutro, a moji igrači su privilegovani, rade ono što vole, a sigurno su bolje plaćeni nego većina ljudi koji danas rade. Moraju znati da mora da postoji odgovornost za ono što rade. A ako postoji odgovornost, onda ćete biti puno bolji. Kad je poraz u pitanju, uvijek krenem od sebe. Pobjede I ne slavim", kaže Vojvodić.

Ipak, nakon pokude stižu i riječi hvale za igrače, ali i klupsko rukovodstvo. Zanimljivo je, kaže, da je poraz “Borca” u Kupu Srpske, imao više odjeka nego sve do sada urađeno u sezoni, a nije da se nemamo čime pohvaliti, poručuje Vojvodić.

“Moram napomenuti da smo mi ljetos bili u raspadu, da smo imali samo tri igrača, da smo doveli ono što smo morali, a nakon toga imamo 16 pobjeda, dva remija i taj poraz. U Kupu BiH, koji otvara evropski put, mi smo među osam najboljih. To što nema nijednog premijerligaša iz Republike Srpske, očigledno nikome nije bitno. I da izgubimo posljednje dvije utakmice, ovu u Prijedoru, a onda i od Alfa Modriče, ovi igrači na čelu sa mnom i predsjednikom kluba Vicom Zeljkovićem su ove godine apsolutni pobjednici, zbog svega ovog što se dešavalo, nakon sramnog izbacivanja iz Premijer lige BiH", kaže trener Borca, Darko Vojvodić.

Nakon kako sami kažu, svog neslavnog izdanja u Prnjavoru, fudbaleri “Borca” prvoligašku trku nastavljaju u Prijedoru. Poručuju, da će pokazati drugo lice, ono željno jesenje titule.

“Ne treba ništa da krijemo - idemo na pobjedu. “Borac” je veliki klub i svi moramo da budemo svjesni odgovornosti prema dresu koji nosimo. To sam rekao i kada sam se vratio u klub. To moram još jednom da podvučem. “Borac” mora da ide na pobjedu gdje god da igra", rekao je kapiten Borca, Saša Kajkut.

Dva kola pred odlazak na zimsku pauzu, fudbaleri “Borca” imaju četiri boda više od drugoplasirane “Sloge” iz Gornjeg Crnjelova. 

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)