Vojvodić najavljuje pobjedu

FK Borac: Kup prežaljen, od prvenstva se živi

  • 15.03.2019. 15:55

Poraz od Širokog u Kupu ostavio je traga na ekipi kako fizički tako i emotivno, kaže trener Borca Darko Vojvodić, ali vremena za tugovanje nema. Ekipa se okreće prvenstvenim obavezama, gdje su ciljevi i te kako jasni. Sve osim pobjede protiv Slobode bila bi, kaže Vojvodić, katastrofa, a uvjeren je da će njegovi igrači biti na visini zadatka i nastaviti niz trijumfa. 

"Radi se o ekipi koja ima dobrog trenera, koja je sastavljena od dobrih igrača. U prvom dijelu je bila dobra utakmica. Nadam se da će moji momci biti na visini zadatka, ustvari ne nadam se, sigurno znam. To im je i dužnost i obaveza, tako da očekujem pozitivan rezultat", rekao je Vojvodić i dodao:

"Naš cilj je Premijer liga i od toga siguran sam nećemo odustati.  Sve te neke najave iz protivničkog tabora da, ako bude regularno, da će nas neko pobijediti tri puta... Moram reći da sam i ja najavio pobjedu nad Širokim Brijegom, pa sam bio u zabludi, tako da su i oni u ogromnoj zabludi".

Zbog kartona u timu neće biti Dujakovića i Ćosića, kao ni golmaan Topalovića, zbog reprezentativnih obaveza. Zato će mjesto među stativana da zauzme Nemanja Trkulja. Svjestan je da utakmica neće biti nimalo laka, što je pokazao i prvi duel dvije ekipe, ali svjestan je šta pobjeda donosi njegovom timu. 

"Sigurno ekipa koju ne treba potcijeniti. Mi smo se tako spremali i tako ulazimo u sutrašnju utakmicu. Vjerujem da ćemo pobijediti i da je ovo samo uvertira za derbi u narednom kolu protiv Sloge. Sutra pobijedimo, a u narednom kolu imamo šansu da riješimo prvenstvo", rekao je Trkulja.

Utakmica Borac- Sloboda Mrkonjić grad igra se sutra na Gradskom stadionu u 17 časova. 

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)