FK Borac: Kiša ne remeti šampionske planove

  • 20.05.2021. 20:32

Svjesni su fudbaleri Borca da su stigli nadomak osvajanja šampionske titule i da imaju priliku da ispišu nove stranice klupske istorije.

- Trudili smo se, ginuli smo i krvarili da dođemo do ovog nivoa. Ne želimo da dozvolimo da se protivnik bilo šta pita na našem terenu. Daćemo sve od sebe da ostvarimo pobjedu i da se upišemo u istoriju FK Borac - poručio je Almedin Ziljkić koji se oporavio od povrede i trebalo bi da konkuriše za utakmicu sa Tuzla Sitijem.

Svjesni su fudbaleri Borca da za tri dana mogu ispisati nove stranice klupske istorije, pa im loši vremenski uslovi za trening ne predstavlaju ni najmanji problem. U ekipu se, nakon povrede, vratio i Almedin Ziljkić, koji priželjkuje bar minut proveden na terenu u predstojećeoj utakmici.

Da li će na tribinama biti gledalaca, još uvijek nije poznato. Institut za javno zdravsto Repulike Srpske dopustio je povratak navijača na utakmice, ali to nisu uradile federalne vlasti, pa se čeka konačna odluka Fudbalskog saveza BiH. “Borčevi” fudbaleri nadaju se da će, ipak, začuti navijački huk u nedelju.

Fudbaleri Borca nadomak su osvajanja šampionske titule, a prvu meč loptu za trofej imaju u nedjelju od 17.časova.
 

Тагови:
  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Емисија: На ивици терена (Р)

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.