FK Borac: Cilj je Evropa, ali iskoristićemo svaku šansu za titulu

  • 18.04.2021.19:34

Šest godina čekao je Borac na pobjedu protiv Sarajeva, a post je prekinut u najboljem mogućem trenutku. Navijači su pružili podršku svojom ljubimcima pred put na Koševo, a nakon velikog trijumfa znali su da dočekaju crveno-plavu ekspediciju na pravi način.

Banjalučani su prišli na samo minus dva u odnosu na lidera čime su šampionsku trku učinili mnogo zanimljivijom. Dan poslije, trener Marko Maksimović zakazao je trening oporavka. U sjajnom raspoloženju igrači Borca izvršavali su svoje obaveze, a glavna meta saigrača bio je dvostruki strijelac sa Koševa Goran Zakarić.

Lijepo je postići dva pogotka bilo kome, a kamoli Sarajevu u gostima rekao je najbolji Borčev golgeter ove sezone koji je 11 puta zatresao mrežu rivala.

Borac se uključio u šampionsku trku, ali trener Maksimović spušta loptu. Naš primarni cilj je Evropa i toga se držimo, kaže mladi stručnjak čiji je tim nanizao sedam pobjeda. Uprkos tome, euforije nema.

Borac u srijedu gostuje ekipi Klisa u Mostaru. Pred revanš Banjalučani su jednom nogom u finalu s obzirom na veliku pobjedu izvojevanu u prvom susretu.

Slavlje iz svlačionice prenijelo se u autobus pa zatim i po dolasku u Banjaluku, a već danas su fudbaleri Borca sa dvije noge čvrsto na zemlji svjesni da već za dva dana putuju u Mostar, a narednog vikenda u Banjaluku stiže Široki Brijeg.