US Open

Federer otvara, Đoković zatvara program na "Ešu"

18:14, 30.08.2019.
Izvor: B92
Branilac titule US Opena Novak Đoković treće kolo turnira odigraće protiv Amerikanca Denisa Kudle.

Novak i Denis će se sastati u subotu od 2.30 poslije ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Njihov meč planiran je kao posljednji u večernjem programu najvećeg stadiona US opena "Artur Ešu".

Novak je pobjednik jedinog dosadašnjeg duela sa Denisom, a trenutno 111. teniser svijeta porijeklom iz Ukrajine u prve dvije runde eliminisao je dva srpska igrača - Јanka Tipsarevića i Dušana Lajovića.

Program na "Ešu" otvoriće Rodžer Federer, koji će se po treći put u karijeri sastati sa Britancem Danijelom Evansom (18 časova).

Poslije njih na teren izlaze Serena Vilijams i Karolina Muhova iz Češke (ne prije 20 časova), a noćni program otvoriće Amerikanke Sofija Kenin i Medison Kiz (01 čas).

Na drugom po veličini terenu "Luis Armstrong" program će (od 17 časova) otvoriti Karolina Pliškova i Ons Džabur, a za njima će nastupiti Marija Sakari - Ešli Barti (ne prije 18.30), te Sten Vavrinka - Paolo Lorenci (ne prije 20.30).

U večernjem dijelu igraće Elina Svitolina - Dajana Јastremska (01 čas), a zatim i Felisijano Lopes - Danil Medvedev (ne prije 3 časa).

Zanimljiv meč na Grendstendu odigraće Aleks de Minor i Kei Nišikori (17 časova), dok će se od 18.30 sastati David Gofan i Pablo Karenjo Busta.