Šala koja je naišla na osudu

Evo šta je zaraženi Rudi Gober uradio na konferenciji za štampu

  • 12.03.2020. 08:34

Rudi Gober, košarkaš Jute, prvi je zaraženi košarkaš korona virusom u NBA. Najjača liga na svijetu je prekinuta na neodređeno, a kada će i da li će uopšte biti nastavljena saznaćemo u mjesecima koji su pred nama.

Francuski reprezentativac nije bio u dvorani, ali je izvjesno da će kompletan tim Jute morati da bude u izolaciji. Jer, košarkaši dva tima - Jute i Oklahome - nalazili su se na parketu i zagrijavali su se za utakmicu prije nego što im je saopšteno da se vrate u svlačionice. Pola časa kasnije navijačima je saopšteno da je utakmica otkazana zbog „nepredviđenih razloga”.

Ekipi Oklahome dozvoljeno je da odu kući po odlaganju meča, ali koliko je situacija ozbiljna govori i to da je svim timovima koje su se takmičile protiv Jute u posljednjih deset dana savjetovano da sami odu u karantin. To su Klivlend, Njujork, Boston, Detroit i Toronto. Neki igrači i članovi stručnih štabova već su podvrgnuti testovima pošto su saznali da je Gober zaražen.

Inače, internetom sada kruži video snimak na kojem se jasno vidi kako Rudi Gober po završetku jedne konferencije za novinare u ponedjeljak dodiruje sve mikrofone, telefone i audio rekordere pripadnika medija, što je sada izazvalo dodatnu zabrinutost u javnosti...

Šala, nažalost, nije nimalo smiješna. 

A iz NBA će uskoro stići nove vijesti vezane za nastavak sezone. Vlasnici svih klubova sastaće se u četvrtak u 17.30 po srednjeevropskom vremenu.

Тагови:
  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм