Održan žrijeb za baraž

Evo na koga ide Srbija ako prođe Norvežane

  • 22.11.2019. 12:37

U Nionu je održan žrijeb za baraž za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Srbija je svog prvog protivnika već znala i to je Norveška, a žrijebom je odlučeno da će Srbija u slučaju pobjede u Oslu kod kuće igrati protiv Škotske ili Izraela.

Najprije je izabran protivnik Škotske u diviziji C Lige nacija. To će biti Izrael i pobjednik tog duela koji će se igrati u Glazgovu ide na pobjednika duela Norveška - Srbija. 

U Ligi A je Islad dobio u polufinalu za protivnika selekciju Rumunije dok drugi par čine Bugarska i Mađarska. Prvi duel se igra Rejkjaviku, a drugi u Sofiji. Domaćin finala lige A će biti bolji iz duela Island - Rumunija. 

Što se tiče Lige B od ranije se znalo da će BiH kod kuće igrati sa Sjevernom Irskom i da će Slovačka ugostiti Republiku Irsku, a finalni meč će biti odigran u Zenici ili Belfastu. 

U najslabijoj Ligi D je takođe bilo jasno da Gruzija dočekuje Bjelorsuiju i da Sjeverna Makedonija kod kuće igra protiv selekcije Fudbalskog saveza Kosova. Pobjednik duela Gruzija - Bjelorusija će biti i domaćin finala.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм