U cilju da popravi uslove

Džudo klub Banjaluka uložio u salu 100.000 maraka

  • 21.06.2019. 20:10

Džudo klub Banjaluka u cilju da popravi sopstvene uslove na pragu je da završi radove u sali koja bi bila opremljena najmodernijim tatamijem i pratećim rekvizitima. Sala, koja je u sklopu osnovne škole Sveti Sava ima površinu 400 metara kvadratnih, a do sada je klub uložio u nju oko 100 hiljada maraka.

- Uradili smo vibracioni pod po japanskoj tehnologiji i njihovoj recepturi. On je dosta ekup. Ovo je veliki prostor, i jedina namjenska džudo sala koju smo čekali 34 godine - rekao je predsjednik kluba Zoran Ćup.

Iz kluba poručuju da sala još nije do kraja završena. Zadužili smo se kako bi stvorili bolje uslove i nadamo se pomoći nadležnih. Džudo klub Banjaluka pobratimio se sa klubom Turbostrojitelj iz Sankt Petebruga u kojem je trenirao predsjednik Rusije Vladimir Putin. 

Rusi će biti gosti Banjalučanima na turniru koji organizuju u čast pokojnog Stevana Markovića. Klub egzistira preko tri decenije i u svom radu fokusiran je na takmičare.

- Najveći uspjeh kluba je deveto mjesto u Ligi šampiona 2004. godine. Sada smo okrenuti mlađim snagama, i već sada imamo nekoliko kadeta koji su osvojili seniorske medalje - rekao je trener Dejan Ćup.

Nadaju se u ovom klubu da će uspjeti da završe započeti posao pa da polako krenu i sa upisom novih članova kako bi povećali brojnost.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.