Poslije sedam rundi

Džošua nokautirao Povetkina, odbranio naslov svjetskog prvaka VIDEO

  • 23.09.2018. 08:48

Britanski bokser Entoni Džošua pobijedio je Aleksandra Povjetkina tehničkim nokautom i na taj način potvrdio dominaciju u teškoj kategoriji ostavši aktuelni šampion u verzijama WBO, IBF, WBO i IBO. 

Džošua je slavio poslije sedam rundi na londonskom stadionu Vembli.

Na samom startu meča Povjetkin je prema mišljenju mnogih čak i bio bolji u nekim rundama i u jednom trenutku je i raskrvario i nos britanskog boksera, ali je Džošua bio strpljiv i polako preusmjerio meč tamo gdje mu odgovara.

U sedmoj rundi viđen je i raspet - poslije jednog izrazito brzog i snažnog lijevog krošea uslijedio je i desni, pa se ruski bokser našao na podu ringa. Ubrzo potom bilo je jasno da Povjetkin nema šta da traži u ringu pored Džošue i sudija je morao da prekine meč u sedmoj rundi.

Bio je to prvi nokaut u karijeri ruskog borca.

Nakon još jedne impresivne pobjede 28-godišnji Džošua je u svom vlasništvu zadržao titule u verzijama WBO, IBF, WBO i IBO u teškoj kategoriji.

Džošua je i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri sa impresivnim skorom od 22 pobjede (21 nokaut) i nijednog poraza.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.