Pobjegle iz kuće sa "milion dolara"

Dvije gole žene opljačkale NFL zvijezdu

  • 29.06.2019.16:52

NFL zvijezda Le Veon Bel tvrdi kako su mu dvije djevojke koje je ostavio gole u krevetu ukrale stvari iz kuće u vrijednosti od “milion dolara”.

Događaj se desio 25. maja, ali se sada pojavio audio snimak poziva prema 911 na kojem se čuje kako igrač Njujork Džetsa optužuje dvije žene da su mu uzele nakit, odjeću i obuću iz njegove kuće na Floridi.

"Pa, imao sam dvije djevojke u kući. Ustao sam i uradio nomalnu rutinu odlaska na trening van kuće. Otišao sam trenirati nekoliko sati. Kada sam se vratio, primijetio sam da su mi uzele novac, sat, nakit i još nekoliko stvari iz moje kuće. Ne znam gdje su. Pokušao sam ih nazvati prije nego što sam vas nazvao. One mi ne odgovaraju, ignorišu me", rekao je Bel u pozivu.

Potom ga je dispečer 911 zamolio da procijeni vrijednost ukradenih stvari.

"Otprilike oko milion dolara", dodao je.

Dispečer je onda zatražio da 27-godišnjak opiše žene jednu po jednu te da kaže šta su nosile na sebi.

"Kada sam otišao, bila je u krevetu bez odjeće… Nisam je vidio kad je napustila kuću. I sa drugom je ista stvar. Ona je bila u krevetu, takođe. Nisu imale odjeću na sebi", rekao je Bel.

Inače, Bel je u martu potpisao četverogodišnji ugovor sa Njujork Džetsima vrijedan 45 miliona evra, što ga svrstava u sami vrh najplaćenijih NFL igrača.