Dušan Tadić je kapiten Srbije

  • 23.03.2021. 17:00

Poznato je ko će biti kapiten fudbalske reprezentacije Srbije.

Tokom pres konferencije pred utakmicu Srbije i Irske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, otklonjene su sve sumnje ko će biti kapiten.

Selektor Dragan Stojković je potvrdio da će kapiten biti Dušan Tadić, fudbaler Ajaksa.

"Toliko je teška odluka bila, da nisam noćas mogao da spavam. Naravno da je laka odluka. Dušan Tadić je naš kapiten i tu ništa nije sporno. Za mene su svi igrači koji su pozvani, figurativno, svi kapiteni. On će biti jedan od predvodnika jer nosi jedan lijep broj na leđima i dovoljno je kvalitetan igrač da bude kapiten", rekao je Stojković.

Da li će traka donijeti pritisak?

"Mislim da kod nas malo previše pridajemo značaja toj kapitenskoj traci. Mislim da to nije toliko bitno, da zadatak uvijek morate da obavite i ja kao jedan od najiskusnijih imam najveću odgovornost i nije bitno ko će da nosi traku i kao što je Mister rekao svi moramo da budemo kapiteni", poručio je Tadić.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.