Šek o Jokiću

Dugo nisam video takvog košarkaša, impresioniran sam kako igra

  • 28.04.2019. 11:33

Šekil O'Nil, legendarni NBA košarkaš, pričao je veoma lijepo o Nikoli Jokiću poslije sedme utakmice između Denvera i San Antonija.

Jokić je tripl-dablom (21p, 15sk, 10as) predvodio Nagetse u velikom trijumfu protiv Sparsa i u polufinalu igraće protiv Portland Trejlblejzersa.

Ekipa koja čini emisiju "Inside the NBA", Šekil O'Nil, Erni Džonson, Keni Smit i Čarls Barkli, dala je svoje prognoze u vezi ovog paraa.

"Barkli: Blejzersi u šest utakmica", kratko je prokomentarisao Čarls Barkli, koji je ove sezone bio veliki navijač Nagetsa, ali se sada odlučio za Blejzerse.

Istog mišljenja bio je i Keni Smit, dok O'Nil drugačije vidi stvari.

"Nagetsi u šest. Jokića je uživanje gledati. Zaista je dobar. Lijepo je vidjeti centra da igra na takav način, dugo nisam vidio tako nešto. Jokić je "bejbi" superstar. Mlad, sjajan igrač, ali ima prostora da napreduje. Impresioniran sam kako igra", rekao je O'Nil o Jokiću.

Posljednji koji je dao svoju prognozu bio je Džonson, koji je izabrao Nagetse da pobjede poslije sedme utakmice, baš kao što su uradili protiv Sparsa.

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.