Dragan Bajić novi selektor Sjeverne Makedonije

  • 19.04.2021. 13:10

Novi selektor Sjeverne Makedonije je Dragan Bajić koji je danas sa tamošnjim Savezom potpisao ugovor na četiri godine. 

Bajić je zvanično predstavljen u Skoplju, a cilj obje strane je kontinuitet u radu kako bi se u narednom periodu reprezentacija podigla na viši nivo. Makedonci su istakli važnost narednih predkvalifikaicja za Svjetsko prvenstvo, udarna igla nacionalnog tima je Nenad Dimitrijević, plejmejker Huventuda. Makedonci imaju i naturalizovanog igrača, to je Džejkob Vajli.

Bajić naravno ostaje na klupi Igokee, danas se vraća u Laktaše i nastavlja pripreme za posljednju utakmicu u ABA ligi u regularnoj sezoni, protiv Mornara. Taj duel direktno odlučuje o putniku u plejof. 

Ogromno hvala čelnicima Federacije na poverenju da budu na ovoj poziciji. Čast je svakom treneru da bude trener neke reprezentacije, a ja imam čast da postanem selektor Makedonije. Drago mi je što su ljudi poput Antića i Gecevskog, koji su kao igrači imali vrhunske trenere, odlučili da me izaberu za novog trenera. Imam puno energije i želje da zajedno napravimo dobar posao. Volio bih da ostanem deset godina. Rano je govoriti o detaljima, ali svi igrači će dobiti priliku da igraju, a mi ćemo pokušati da izvučemo najbolje iz svih i budemo najbolji što možemo. Kao trener želim da budemo poput porodice i da dišemo kao jedan, jer je to jedini put do uspjeha", rekao je Bajić prilikom predstavljanja

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм