Trener Igokee

Dragan Bajić nije razočaran nakon poraza od Budućnosti

  • 16.11.2019. 21:23

Košarkaši Igokee poraženi su od Budućnosti rezultatom 83:72 u utakmici 7. kola regionalne ABA lige.

Igrala je Igokea jednu od boljih utakmica od početka sezone, međutim, neke loše reakcije na otvaranju poslednje četvrtine Budućnost je iskoristila, odvojila se na deset poena što je bilo nedostižno.

Trener Igokee Dragan Bajić kaže da je u ovom meču vidio i dosta pozitivnih stvari uprkos porazu.

"Čestitao bih Budućnosti na zasluženoj pobjedi. Ono što možemo da vidimo da smo mi igrali dobru košarku u oba smjera dok smo mogli energetski da izdržimo. Dva igrača su došla prije dva dana Gagić i Dorel, i jedan i drugi još uvijek ne mogu da daju svoj maksimum. Dorel se vidi da je nespreman, ali to je igrač koji će biti od koristi. Dobro smo otvorili meč, desio se pad u prvoj četvrtini. Međutim, dobro smo se držali. Utakmicu je prelomio Nikola Ivanović koji je dao i neke teške šuteve. Pad se dogodio u posljednjoj četvtini. Teško je igrati protiv ovakvog tima u jakom ritmu. Imaju jako dobru vanjsku liniju koju je teško zaustaviti ako su rasplolženi, a večeras su bili raspoloženi. Zadovoljan sam odnosom i pristupom, za razliku od meča protiv Crvene zvezde. Od večeras ponovo vjerujem u ovaj tim, samo nam treba vremena da se ovaj tim uigra, da se igrači prepoznaju i mislim da se nećemo nikog plašiti", rekao je Bajić.

U najmanju ruku, čudan sudijski kriterij kumovao je trijumfu Budućnosti, ali činjenica je da je mnogo značajniji faktor neuigranost tima iz Laktaša, svakako prouzrokovan velikim brojem novih igrača.
 

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

    Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада.