Najbolji košarkaš Evrope

Dončić pokazao koje pjesme su mu omiljene

  • 09.08.2018. 18:16

Najbolji košarkaš Evrope i treći pik sa ovogodišnjeg NBA drafta, Luka Dončić, slobodne trenutke rado provodi uz pesme Baje Malog Knindže.

Slovenački reprezentativac, čiji je otac Saša porijeklom iz okoline Kline, na Kosovu i Metohiji, do sada nije skrivao da voli Crvenu zvezdu, ali je sada sa svojim pratiocima na Instagramu podijelio i svoju ljubav prema pjesmama pomenutog pjevača.

Tako se moglo videti da je na "repertoaru" u njegovim kolima i pesma "Morem plovi jedna mala barka" ("... a u barci kralja Petra majka"), te "Stan'te paše i ustaše" ("... ne dirajte, to je naše", kako glasi nastavak refrena).

Luka Dončić je rođen 28. februara 1999. godine u Ljubljani, a u protekloj sezoni postao je prvak Evrope sa reprezentacijom Slovenije, prvak Evrolige sa Real Madridom, najkorisniji igrač Evrolige i MVP završnog turnira najjačeg evropskog klupskog nadmetanja. Zbog sjajnih predispozicija, ali i talenta koji razvija iz dana u dan, ove sedmice su mu američke kladionice iz Las Vegasa dale najveće šanse da u predstojećoj, sezoni 2018/2019, kao novi igrač Dalasa postane najbolji NBA početnik.

Тагови: