Nastasić uz Milivojevića

Dok je Krstajić selektor, najbolje je da ne budem u reprezentaciji

20:48, 05.09.2018.
Izvor: B92
Thumbnail
Fudbaler Šalkea Matija Nastastić pridružio se Luki Milivojeviću i poručio da je najbolje da ne bude u reprezentaciji Srbije dok je Mladen Krstajić selektor.

Nastasić je, kao i Milivojević, izostao sa spiska za utakmice sa Litvanijom i Rumunijom u Ligi nacija, ali na svoje insistiranje, dok je kapiten Kristal Palasa optužen da je pokušao puč u reprezentaciji.

"Moja je odluka da ne igram, trenutno nisam spreman da budem u reprezentaciji kod sadašnjeg selektora i stručnog štaba. Nismo imali dobru komunikaciju prije Svjetskog prvenstva. Iako nemam problem, ne bih se tamo osjećao dobro, bolje je da ostanem u klubu", rekao je Nastasić njemačkim medijima. 

Nastasić, koji nije išao na Mundijal zbog povrede, razočaran je što nije bio na vezi sa selektorom Krstajićem u tom trenutku. 

"Pričao sam sa njegovim pomoćnikom, ali ne i sa Krstajićem. Odluku o neigranju donio sam samo za dva naredna meča, ne mogu da kažem da nikada više neću igrati za reprezentaciju. Vidjećemo šta će se desiti u budućnosti", naveo je Nastasić. 

Bivši fudbaler Partizana, Fiorentine i Mančester Sitija odigrao je 27 utakmica za reprezentaciju Srbije.