Odigran prijateljski meč

Dogovorena saradnja Borca i Olimpije

  • 13.10.2018. 19:41

Aktuelni šampion Slovenije bio je prejak za banjalučki Borac, ali od rezultata mnogo više raduje ono što će se u budućnosti dešavati na planu saradnje dva kluba. 

Vlasnik slovenačkog tima Milan Mandarić otvoren je da pomogne Borcu na svim poljima. 

“Ništa u životu čovjeka nije ljepše nego kada može da da nešto nekome kome treba”, kaže Mandarić, koji je ne samo Olimpiju, već i mnoge druge klubove, vratio u život. 

"Došao sam ovdje sa velikom željom da se sretnem sa ljudima kao što je Vico i njegovi ljudi, da napravimo dobar dijalog. Jer uspješnim klubovima trebaju uspješni partneri, uspješni braća i sestre i ovdje ima mjesta za širenje takve situacije, rekao je Mandarić.

U Borcu kažu da im je veliko zadovoljstvo što su mogli da ugoste Olimpiju, a od Milana Manadrića pokupe što više ideja kako bi banjalučki klub nastavio svoj put razvoja. 

"Ovo je samo jedan u nizu satsnaka koji ćemo da radimo u dogledno vrijeme. I sigurno da ćemo ići na pravljenje saradnje na obostrano zadovoljstvo oba kluba. Takođe pokrenuli smo dosta tema o kojima ćemo nastaviti u budućnosti da pričamo, rekao je Vico Zeljković.

A već se pričalo i o konkretnim potezima, koji bi, i to vrlo uskoro, mogli da se realizuju. 

"Mi imamo dosta igrača. Dogovorili smo se da im pomognemo u drugom dijelu prvenstva da vide šta imamo a šta njima fali, neki igrač. Sve je moguće i vidjećemo da ja u dogledno vrijeme pomognem finansijski klubu i da vidimo gdje Borac ide u njihovoj strukturi kluba", dodao je predsjednik Olimpije.

Za uspješan početak saradnje, Milan Mandarić zadužio je dres i šal banjalučkog kluba, uz opsaku prisutnih da mu crveno-plava boja dobro stoji.

Тагови: