Dodik ugostio zlatne rukometašice Borca

  • 25.05.2021. 19:51

Ove sezone rukometašice Borca napravile su ogroman uspjeh, a tituli šampiona BiH i trofeju Kupa imaju šansu da pridodaju pehar Kupa Republike Srpske za trostruku krunu. 

Tim povodom osice su danas imale prijem kod srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika koji im je čestitao na sjajnim rezultatima. ŽRK Borac je prije samo tri godine nastupao u Prvoj ligi Republike Srpske, a dobrim radom Banjalučanke su se vratili na vrh ovdašnjeg rukometa. 

"Željne smo trofeja i da pokažemo da je Banjaluka grad rukometa i da smo jedni od većih ambasadora Banjaluke i Republike Srpske", kaže Jovana Novaković, ŽRK Borac.

"Čestitam na uspjehu koji je važan i veliki. ovo je dar ovoga kluba Banjaluci, javnosti koja je sportska i rukometna. Rukomet se na najbolji način kroz ovu titulu vraća u ovaj grad. Nastavićemo sa podrškom ovim divnim curama i njihovom stručnom štabu i upravi da obezbijede kvalitetne uslove za takmičenje", poručio je Dodik.

Naredne sezone očekuje ih nastup u Evropi, Dodik je poručio da je ponosan na uspjehe svih klubova kao i da će uprkos teškim uslovima institucije nastaviti da podržavaju sportske kolektive. Rukometašice su obećale nove trofeje.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?