Dodik: Majdov još jednom pokazao svoju superiornost

  • 21.11.2020. 17:51

Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je reprezentativcu Srbije u džudou Nemanji Majdovu iz Istočnog Sarajeva osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Pragu, istakaviši da je još jednom pokazao svoju superiornost i nadmoć na sportskom terenu.

"Vaši uspjesi čine srećnim i ponosnim sve nas u Republici Srpskoj i Srbiji, a posebno u Vašem gradu Istočnom Sarajevu. Uvjeren sam da ćete nastaviti kao i do sada da nižete zapažene rezultate i velike uspjehe kojima ćemo se zajedno radovati", istakao je Dodik u čestitki mladom reprezentativcu Majdovu.

Dodik je naglasio da je srebro iz Praga značajno priznanje velikom trudu, radu, odricanju i talentu Nemanje Majdova.

Dodik je poželio Majdovu dobro zdravlje, mnogo uspjeha i sportske sreće u nastavku karijere, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov, koji je porijeklom iz Republike Srpske, iz Istočnog Sarajeva, osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Pragu. 

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

    Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада.