Liga Evrope

Dobri dani za Čelsi u Evropi, Napoli siguran na svom terenu

  • 08.03.2019. 07:45

Fudbaleri Čelsija savladali su u Londonu ekipu Dinama (3:0). Strijelci za tim Mauricija Sarija bili su Pedro, Vilijan i Hadson-Odoi.

Čelsi je odigrao meč dostojan ekipa koja pretenduje da osvoji Ligu Evrope ove sezone, te je mahom od početka do kraja bio dominantan na Stamford Bridžu.

Trener "plavaca" je na teren izveo sastav koji bi mnogi nazvali "prvom postavom", što nije uvijek slučaj kada ekipe iz Premijer lige igraju u Ligi Evrope, ali je i ova odluka indikativna kada su u pitanju ambicije Čelsija (a tu je i, naravno, vjerovatno riješeno pitanje kazne za golmana Kepu, koji je ponovo bio na golu).

Čelsi je stvorio veliki broj prilika na meču, od kojih je tri iskoristio. Strijelci za domaći tim u najubjedljivijem porazu Dinama iz Kijeva još od avgusta 2017. godine bili su Pedro, Vilijan i miljenik publike Hadson-Odoi.

U preostala dva meča odigrana u kasnijem terminu ovog četvrtka ekipa Napolija je na svom San Paolo stadionu sa 3:0 savladala Salzburg (što se, vjerovatno, može smatrati iznenađenjem, makar u smislu razlike u golovima), dok je Valensija bila bolja od Krasnodara (2:1).

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.