"Sto terena za jednu igru“

Doboj dobija košarkaški teren posvećen Ognjenu Kuzmiću

  • 11.08.2018. 09:46

Velika akcija kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“ nastavlja se u Doboju, gdje će obnovljeni košarkaški teren u ponedjeljak, 13. avgusta od 18 časova, svečano otvoriti srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić.

Potpuno rekonstruisano igralište nalazi se u naselju Pijeskovi u Doboju, gdje će svi stanovnici grada na rijeci Bosna ubuduće moći da uživaju u igri pod koševima u uslovima kakve imaju profesionalci - na novoj specijalnoj podlozi, s profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama.

Prije nego što slavni Dobojlija Ognjen Kuzmić svečano otvori teren koji će u godinama pred nama nositi njegovo ime, posjetioci će uživati u revijalnoj utakmici mladih sportista iz KK FinDo. Upravo je u ovom košarkaškom klubu centar španskog Real Madrida načinio svoje prve košarkaške korake.

Kompanija Mozzart pripremila je i brojna iznenađenja za posetioce, između ostalog i takmičenje u šutiranju trojki, a najuspešniji učesnici osvojiće sjajne nagrade.

Dođite da zajedno sa Ognjenom Kuzmićem uživamo u sportu, druženju i svima pošaljemo poruku o važnosti negovanja sportskog duha i zdravog života, koju će nakon toga nastaviti da šire i svi stanovnici Doboja, budući šampioni i rekreativci, koji budu trenirali košarku na Kuzmićevom terenu.

Vidimo se u ponedeljak u Doboju!

(Promocija)