Masters turnir

Đokovićev čas tenisa Ćoriću za četvrtu titulu u Šangaju! VIDEO

  • 14.10.2018. 12:21

Novak Đoković, najbolji srpski sportista, savladao je Hrvata Bornu Ćorića sa 2-0 u setovima u finalu Mastersa u Šangaju.

Novak je bio bolji od Borne poslije jednog časa i 39 minuta igre sa 6:3, 6:4 u setovima.

Iako je Đoković beležio fantastične rezultate do finala nije se očekivao lak duel u finalu, ali je Srbin odigrao fantastično od početka do kraja i zasluženo došao do 32. Mastersa u karijeri. 

Njemu je ujedno ovo i četvrta titula u Šangaju, Mastersu na kojem tokom cijele igračke karijere igra dobro i beleži fantastične rezultate. 

Novak, pored toga što je turnir osvojio bez izgubljenog seta, to je učinio i bez jednog jedinog pretrpljenog brejka i pokazao da mu servis funkcioniše vjerovatno najbolje u karijeri. On je time postao tek treći teniser u ATP eri kome je to pošlo za rukom, poslije Rodžera Federera i Saše Zvereva. 

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.