Jedini u istoriji

Đoković: Vrijedilo je čekati ovu titulu

  • 20.08.2018. 08:19

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković nakon osvajanja Sinsinatija i kompletiranja “Zlatnog mastersa” rekao je da je vrijedilo čekati i ocijenio da je možda i nerealno što se tako brzo poslije operacije vratio na najviši nivo.

– Ovo je zaista poseban momenat za mene, prvi put stojim ovdje sa pobjedničkim trofejom, pet finala sam izgubio, većinu od Rodžera. Hvala ti što si me “pustio” da jednom pobijedim – našalio se Ðoković i dodao da je uvijek zadovoljstvo “dijeliti teren” sa tako velikim šampionom, kao što je Švajcarac.

Srpski as se zahvalio svom timu, porodicu koja je kod kuće i kako je rekao, osjeća njihovu energiju.

– Težak period je iza mene, operacija, možda je bilo i malo nerealno da se ovako brzo vratim na ovaj nivo, osvojim Vimbldon i ovaj turnir koji mi je nedostajao. Bilo je vrijedno čekati ovu titulu, vraćati se svaki put i jedva čekam da se opet vidimo – poručio je Ðoković.

On je u finalu Sinsinatija savladao Federera 6:4, 6:4 i tako, kao prvi u istoriji, osvoji trofeje na svih devet masters turnira. Ðoković je u karijeri trijumfovao i na sva četiri Grend slem turnira, a sa reprezenracijom Srbije i u Dejvis kupu.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник