Masters u Sinsinatiju 

Đoković u polufinalu slomio Čilića 

  • 19.08.2018. 08:35

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale mastersa u Sinsinatiju pobijedivši u polufinalu sedmog tenisera svijeta, Hrvata Marina Čilića sa 2:1, po setovima 6:4, 3:6, 6:3.

Prvi set trajao je 58 minuta iako je u ovom dijelu igre viđen samo jedan brejk, koji je u trećem gemu pripao Novaku. U drugom setu Čilić je zaigrao mnogo bolje, sa dva brejka poveo je sa čak 5:1, Novak je pokušao da se vrati u ovaj set, osvojio je jedan gem, ali to nije bilo dovoljno da stigne visoko vođstvo Hrvata.

Treći, odlučujući set Novak je otvorio bolje i poveo sa 3:1, međutim, odmah u narednom gemu Čilić je vratio brejk, a potom dobrim servisom izjednačio na 3:3. Međutim Novak je dobio naredna tri seta i uspio da se plasira u finale, šesti put na ovom turniru, kojeg do sada nikada nije osvojio.

Švajcarski teniser Rodžer Federer pobijedio je Davida Gofana u polufinalu mastersa u Sinsinatiju, pošto mu je Belgijanac početkom drugog seta predao meč, pri rezultatu 7:6(3), 1:1.

Finale mastersa su Sinsinatiju između Novaka Đokovića i Rodžera Federera igra se u nedjelju od 22 sata.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.