Đoković trenira u Marbelji, put u Njujork i dalje na čekanju

  • 11.08.2020. 22:38

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković i dalje se nalazi u Marbelji, gdje trenira i sprema se za "restart" sezone. Đoković još nije odlučio da li će nastupati na turnirima po Americi, kojima bi trebalo da bude nastavljeno takmičenje na ATP turu.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa treninga u njegovom dvorištu u Marbelji, na tvrdoj podlozi na kojoj se igraju turniri po SAD.

Snimak je objavila Ana Antić, kćerka proslavljenog trenera Radomira Antić, a sparing partner mu je bio Felisijano Lopes.

Novak i, poslije niza sastanaka čelnih ljudi US opena i Teniske asocijacije profesionalaca (ATP), nije prelomio da li će putovati u "Veliku jabuku".

Najboljeg igrača planete brine dvonedjeljni karantin po povratku u Evropu iz Amerike, koji je trenutno obavezan, a koji bi umnogome poremetio nastavak sezone.

Prije nekoliko dana je predvodio najboljih 20 igrača na US-Es opena, ukoliko im se ne garantuje da će moći slobodno da se vrate u Evropu i nastupaju na Rolan Garosu.

Doduše, i turniri na Starom kontinentu su pod znakom pitanja jer pandemija virusa korona ne jenjava, posebno pošto je otkazan masters u Madridu.

Masters u Sinsinatiju, gdje bi Đoković trebalo da nastupi, počinje 22. avgusta u Njujorku, poslije čega će biti organizovan US open.

Novak je inače prijavljen i za takmičenje u dublu na Sinsinati openu, zajedno sa Filipom Krajinovićem.

(RTS)
 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.