Za sat i po vremena

Đoković rutinski do trećeg kola Vimbldona!

  • 03.07.2019. 21:09

Novak Đoković plasirao se u treće kolo Vimbldona pobjedom nad Denisom Kudlom u tri seta – 6:3, 6:2, 6:2.

Najbolji teniser planete odigora je veoma dobar meč u drugom kolu i za plasman u osminu finala igraće protiv Huberta Hurkača.

Đokoviću, koji brani titulu u Londonu, za trijumf protiv Amerikanca bilo je potrebno sat vremena i 30 minuta.

Srpski teniser furiozno je počeo duel i poslije trinaest minuta igre na semaforu je 5:0. Činilo se da će Novak s nulom osvojiti prvi set, ali je onda došlo do opuštanja.

Kudla, koji je 111. teniser na ATP listi, uspio je da vrati jedan brejk prednosti i smanji na 5:3. To je bilo sve od Kudle u prvom setu, pošto je Novak ovaj period igre dobio sa 6:3.

U drugom setu vidjeli smo sličan razvoj situacije kao u prvom. Đoković je brzo uspio da dođe do duplog brejka, a potom je Kudla vratio jedan.

Ipak, Novak je ponovo oduzeo servis Amerikancu i rezultatom 6:2 došao do 2-0 u setovima.

Tokom trećeg perioda igre gledali smo lijep tenis, uz dominaciju srpskog igrača. Novak je ponovo sa dva brejka prednosti okončao set i postavio konačnih – 6:3, 6:2, 6:2.
 

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.