Melburn

Đoković ponovo igrao sa svojim imenjakom, mali Nole presrećan

19:42, 25.01.2020.
Izvor: ATV
Mali Nole, Novak Jaćimović, i ove godine dobio je priliku da se vidi sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem i ponovo sa svojim idolom razmijeni nekoliko udaraca na terenu u Melburnu.

Koliko je Đoković veliki sportista pokazuje i ovaj gest, jer već treću godinu u nizu tokom Australijen opena, bez obzira na velike ciljeve, izdvoji malo vremena za svog, slobodno možemo reći, sljedbenika. Imenjaci su odigrali nekoliko poena, a potom je stariji Novak, kao i svaki put, posavjetovao ovog mališana koji jednog dana želi da osvoji Vimbldon i postane svjetski broj jedan.

"Htio sam da se zahvalim Noletu što smo se ponovo vidjeli i trenirali zajedno. Hvala mu što je izdvojio vrijeme za mene, a takođe, veliko hvala i na poklonima. Hvala i Goranu Ivaniševiću, nadam se da se vidimo u Dubrovniku", rekao je mali Novak Jaćimović.

Njegova majka Snežana takođe se zahvalila velikom šampionu koji svake godine nađe način da provede vrijeme sa ovim simpatičnim dječakom koji jednog dana želi da bude kao svoj imenjak. 

Mali Novak će naredne sedmice nastupiti na kampu koji će biti održan na terenima u Melburnu gdje se igra Australijen open. A ovaj veliki Nole, nastavlja juriš ka osmoj tituli u Australiji. Rano ujutru po našem vremenu, na centralnom terenu Artur Eš boriće se za četvrtfinale protiv Dijega Švarcmana.