Đoković: Ne znam da li ću na teren za dva dana

  • 12.02.2021. 16:22

Novak Đoković je nakon meča sa Tejlorem Fricom govorio u emisiji kod Barbare Šet i Matsa Vilandera.

Najbolji igrač svijeta kaže da je ovo jedan od najboljih trenutaka u njegovoj karijeri – odnosno način na koji je stigao do velikog trijumfa.

"Očigledno mentalno i emotivno. Osjećam se sjajno što sam izvukao ovaj meč. Baš jedinstvena situacija i meč za mene. Jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri, pod ovakvim uslovima. Ne želim da pričam o nivou i intenzitetu povrede. Ljudi jednostavno ne shvataju kroz šta prolaziš, kako se osjećaš. U glavi sam vodio monolog da li da odustanem, nisam mogao da se krećem. Sve što sam mogao da radim je da serviram. Znao sam da je servis moja jedina šansa, potom da pritisnem malo njegov servis. Bilo je bolje u petom setu, počeo sam bolje igram. Napravio sam brejk, uspio sam", rekao je Đoković.

Problem sa povredom je ozbiljan.

"Malo sam i zabrinut zbog povrede, mislim da je pukao mišić. Baš čudan osjećaj, bol. Odmah sam znao nakon tog udarca da se nešto loše dešava. Nemam sjajna iskustva sa kidanjem mišića u nastavcima turnira. Ne znam da li ću moći da izađem na teren za dva dana", dodao je on.

Novakov naredni rival je Miloš Raonić.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник