Ispunjavao muzičke želje

Đoković napravio kućnu žurku, pa pjevao neke od najvećih domaćih i stranih hitova

  • 06. Jul 2019.15:25

Novak Đoković je poslije nove pobjede na Vimbldonu priredio kućnu žurku na kojoj je na sav glas pjevao poznate hitove, ali i zaigrao, na oduševljenje hiljada ljudi širom svijeta.

Đoković, koji je u šesnaestini finala najpoznatijeg grend slema eliminisao Poljaka Hurkača, riješio je da se u petak uveče opusti, imajući u vidu da mu slijedi slobodan vikend. U subotu ne nastupa, a na najslavnijem turniru na svijetu nedjeljom se ne igra, pa je riješio da igra on. I da zapjeva.

U društvu Miljana Amanovića, fizioterapeuta, uključio je prenos uživo iz stana koji koristi dok je u Londonu, a tamo su oni ispunjavali želje pratilaca na društvenim mrežama.

Nakon što je uživao uz čuvene zvuke Alabine, uz koje je Nole pjevao i igrao, stigla je i jedna “po želji”. I to do od Dušana Borkovića, srpskog automobiliste, koji je želio da čuje “200 na sat” Ivana Gavrilovića.

Nakon što je uz “Gangnam stajl” igrao kao da je u samom spotu prve numere koja je prebacila milijardu pregleda na Jutjubu, Nole je pustio hit iz 90-ih godina prošlog vijeka, a onda zapjevao. I, naravno, zaigrao.

Podsjećanja radi, Nole je đuskao i uz mnoge druge poznate melodije, nekoliko makednoskih, po jednu Valentinovu i Lepe Brene, a sve začinio na kraju riječima: “Mislim da smo ovim pokrili cijelu planetu! Osim prijatelja sa Kariba”.

– Ovo je bio vrhunac dana. Bolje i od meča – poručio je na kraju Nole.

Video pogledajte ovdje.

Tagovi: