Jedan od "onih dana"

Đoković nakon poraza: Ne volim da gubim!

  • 13.03.2019. 11:45

Novak Đoković, najbolji teniser na svijetu, nije bio zadovoljan poslije poraza u trećem kolu Mastersa u Indijan Velsu.

Đokovića je pobijedio Njemac Filip Kolšrajber u dva seta, te zakazao duel osmine finala sa prvom "reketom" Francuske Gaelom Monfisom.

"Da budem iskren, ne volim da gubim... Posebno ne na turnirima kao što je ovaj, na turniru na kojem sam imao dosta uspjeha u prošlosti. Imao sam jedan od "onih" dana, dešava se...", rekao je Đoković. 

Novak je u Kaliforniji igrao prvi turnir još od januara i titule na Australijan openu. On je u prvom meču na turniru protiv Bjorna Fratanđela priznao da se nije najbolje osjećao, ali je ipak očekivao da napravi uspjeh na ovom turniru. 

Srpskog tenisera sada očekuje još jedan Masters, onaj u Majamiju, ali ni takmičenje ovde još uvijek nije gotovo, s obzirom da se plasirao u polufinale dublova sa Fabiom Fonjinijem. 

"Jednostavno moram da se pomirim sa time i okrenem sljedeću stranicu. Pokušaću da osvojim titulu u dublu i dosta sam uzbuđen oko toga. Bez sumnje imam dosta toga na čemu moram da radim. Nisam na najvišem nivou to je sigurno, ali polako napredujem i nadam se da ću dostići vrhunac u Majamiju", jasan je Novak.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.